vineri, 29 aprilie 2011

Castron cu surprize

Iti trebuie : o paine; doua bucati piept de pui; 2 cabanosi; 4 linguri de smantana; 1 ceasca supa; 2 lingurite Delikat; ulei; piper; marar
Pregatesti asa :  tai puiul cubulete le presari cu Delikat si piper si le pui la prajit in putin ulei.
Cand s-a rumenit, pui supa, lasi sa fiarba 5 minute si pui smantana. Totul mai fierbe pana cand se formeaza un sos cu o consistenta medie si adaugi mararul tocat.
Tai painea in jumatate. Si apoi o tai apoi o tai pe orizontala ( ca pe o chifla ). Scobesti miezul si o umpli cu puiul in sos.
Cabanosii ii tai bucati mici si le crestezi capetele in forma de X apoi le prajesti in putin ulei si le pui in paine peste pui. GATA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu